avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Salut
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Salut

Am radiat o masina din circulatie si acum doresc sa o scot de la impozit. Masina este acasa dezmembrata. Primaria nu mi-a acceptat scoaterea de la impozit. Solicita act de la Remat sau act vanzare cumparare pentru a o scoate de la impozit. Exista lege pentru scoaterea de la impozit a masinilor radiate? Care?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carsim4 , utilizator 13:52, 13 Ianuarie 2012
Solicita act de la Remat .
Cred ca trebuie sa primiti ceva hartie de la Politie mai precis de la Circulatie din care reiese ca masina nu circula pe drumurile publice si cu acea hartie o scoateti de la impozit. Am avut o problema asemanatoare in familie si daca imi amintesc bine, asa s-a rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina guido78 guido78 Am o masina veche si vreau sa o scot din circulatie. Trebuiesc platite taxele pecea? (vezi toată discuția)