avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina

Am o masina veche si vreau sa o scot din circulatie. Trebuiesc platite taxele pecea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:48, 19 August 2014
Nu e de ajuns sa o scoateti din circulatie, asta va scuteste doar de a plati rca si sa faceti itp, etc. Ca sa nu mai platiti impozit, va trebui ca apoi sa o radiati si fiscal, asta inseamna sa o dezmembrati sau sa o dati la remat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Salut Pavel_Marian Pavel_Marian Am radiat o masina din circulatie si acum doresc sa o scot de la impozit. Masina este acasa dezmembrata. Primaria nu mi-a acceptat scoaterea de la impozit. ... (vezi toată discuția)