avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dreptul sa obtin o copie dupa ,, Expertiza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dreptul sa obtin o copie dupa ,, Expertiza Grafologica,, aflata intr-un dosar penal?

Buna ziua, doresc a face o Intrebare ? Sunt reclamantu intr-un dosar penal de fals si uz de fals. Am fost la politie am dat specimen de semnatura. in urma cu 20 de luni ( un an si zece luni ) De la politistul de caz am aflat telefonic ca:Sa efectuat expertiza. Sa constatat falsul.Dosarul a ajuns la parchet-Parchetul spune ca la trimis inapoi politiei. Nimeni nu imi da un raspuns de 20 luni de zile. Am dreptul sa cer o copie dupa acesta expertiza grafologica ? In conditiile in care politia si parchetul nu imi raspunde solicitarii mele... Desiii am solicitat de mai multe ori. Unde si cui sa ma adresez in aceasta tara ? Este vorba de politia oras Oltenita - parchetul Oltenita,Jud Calarasi
Unde ??? X-(
Da, aspectul legat de periclitarea mersului anchetei si a aflarii adevarului poate da o anumita justificare rezonabila organului de ancheta penala insa toate acestea trebuie analizate in concret in raport de indiciile sau probele concrete care ar putea duce la un asemenea rationament intrucat daca este evident faptul ca persoana vatamata nu are niciun interes sa afecteze mersul anchetei penale nu mai exista nici justificare legala.
Conteaza foarte mult pentru ce are nevoie de expertiza deoarece organul de ancheta trebuie sa analizeze in mod rezonabil si pe elemente concrete cererea si nu in mod generic si cu argumente nelogice.Spre exemplu, sa raspunda sec ca urmarirea penala este secreta si aceasta este tot ce conteaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este proba in instanta ? expertiza grafologica data de experti .. dorudoru dorudoru Daca expertii au constatat falsul unei semnaturi si au trimis Expertiza lor la politie - politia la parchet Ce valoare are intrun dosar penal ? si ce pot ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar penal costel58 costel58 Am facut o cerere la politie pentru aflarea stadiului unui dosar penal aflat in faza de urmarire penala in rem . Mi s-a transmis un raspuns prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Procurorul intarzie solutionarea dosarului georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: in urma cu 2 ani l-am reclamat la politie pe un vecin pentru tulburare de posesie. Politia a stat 1 an sa ... (vezi toată discuția)