avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general recuperat tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

recuperat tva

Am si eu o intrebare . Societatea noastra exporta casute de lemn pe teritoriul ue .
Anumite produse necesare montarii acestor casute (tigla , sindrila etc ) sunt cumparate direct la locul de montaj .
Noi platim pentru aceste produse factura cu tva. Cmu putem sa recuperam acest tva platit pe teritoriul ue??
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:22, 26 Octombrie 2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare intracomunitara antonia_m09 antonia_m09 Suntem o societate de productie de casute de vacanta din lemn , platitoare de TVA, marfurile produse le livram in Italia unei firme platitoare TVA . ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Facturare catre elvetia ecoholz ecoholz Buna ziua sunt noua pe aici si as avea o intrebare. Am o firma de constructii case pe structura lemn,avem un contract cu o firma din Elvetia facturarea se face ... (vezi toată discuția)