avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie datorii catre un SA
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie datorii catre un SA

In anul 2005 prin Hot. Jud. definitiva si irevocabila am fost obligata la plata unei sume de bani, in solidar cu altii, catre un SA.
Dupa ultimele modificari ale legislatiei cand s-a prescris datoria mea fata de SA? si fata de ceilalti cu care trebuia sa platesc in solidar?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:05, 14 Ianuarie 2012
Datoria s-a prescris in 2008,daca in acest rastimp nu a fost intrerupt cursul prescriptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la zi in cazul unei sume prescriptibile alecsya alecsya Buna ziua.Sunt Intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru prescrierea unui debit de peste 8 ani,in perioada in care eu as dori sa achit la zi factura ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit lucian75 lucian75 salutare..nu stiu daca se incadreaza aici..problema e in felul urmator..cam in anul ce a precedat introducerea rovignetei platibila la zi..cred ca prin ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotaririlor judecatoresti kitzi kitzi buna seara! In urma unor hotariri judecatoresti ramase definitive si irevocabile, am fost obligat sa platesc unei persoane daune morale si materiale in solidar ... (vezi toată discuția)