avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parc si banci langa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parc si banci langa bloc

Buna ziua , langa apartamentul in care m-am mutat recent se afla un fel de loc de joaca pentru copiii la maxim 5 metri de geam , eu locuind la parter.
Problema este ca acest loc de joaca genereaza galagie , urlete la diferite ore din zi si din noapte .Deasemenea pe aleea amenjata langa dormitor se afla aproximativ 4 banci situate la maxim 2 metri fata de geam.
Intrucat nu pot sa stau sa ma cert cu toata lumea sa respecte orele de odihna(22-07) , intre noi fie vorba nu este placut nici in timpu zilei cand vi obosit sa auzi urlete , mingi in geam , seminte , bere etc, ce cale este mai bine de urmat pentru rezolvarea acestei situatii???
Deasemene a nu am discutat cu asoctia de proprietari intrucat presimt ca am sa primesc raspunsuri negative din partea lor , pentru ca sunt foarte multe persoane in bloc fara ocupatie care pierd noaptea acolo la o samanta sau o bere.:(
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:51, 14 Ianuarie 2012
Amenajarile acestea sunt pe domeniul public, deci tin de primarie, asa ca acolo trebuie sa reclamati.
Asociatia nu are a face cu acest aspect.
Inteleg ca tine de domeniul public si de primarie , dar nu stiu cum sa ii abordez pe domnii de la primarie , ma intereseaza daca este sa fac o sesizare , posibilitatea existentei in continutul unei legi a unei distante minime pe care trebuie sa o respecte respectivul loc de joaca si bancutele , adica totusi nu mi se pare normal sa am amenajat langa geam parc si banci .Exista vreo metoda legala prin care pot sa demonstrez ca acestea imi afecteaza linistea?
Cautati adresa primariei pe internet si sesizati ceea ce va deranjaza, asa cum ne-ati povestit aici pe forum. Nu este necesar ca dumneavoastra sa cunoasteti toate reglementarile si chiar daca le-ati cunoaste tot v-ar deranja zgomotul de sub geam.
Asa ca faceti si trimiteti sesizare la primarie. Or sa verifice, o sa fiti contactat, o sa explicati si poate se vor lua masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)
Banca scara fata blocului Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua! Spuneti-mi va rog, amplasarea unei bancute de către locatarii unui bloc la nici 2 metri de geamul meu de la bucătărie este legală? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Desfiintare loc de joaca AncaAg AncaAg Buna seara. Locuiesc la parterul unui bloc unde este amplasat un loc de joaca la o distanta de 2.30 m de fereastra apartamentului. Locul de joaca exista de 20 ... (vezi toată discuția)