buna,daca in luna iunie s-a facut plingerea unui caz la inselaciune
215 art 12345 si si s- a inceput procesul in 2011 feb s-a incheiat luni 09 ian 2012 se poate considera prescris atentie i pe fond va rog e urg
efectiv nu s-a depus probe s-au respins mute cereri de probe ,cind mi s-adat cica ultimul cuvint atit a fost am vrut sa zic 2 cuvinte si m-a intrerurpt jud a zis gata ce vreti cum a cerut av achitarea si eu am zis da a durat 1 min asta inseamna ultimul cuvint?
Avocatul trebuie sa stie cand se termina cercetarea judecatoreasca si va pune concluzii, deci nu putea fi luat prin surprindere.
Oricum, nu ramaneti in pasivitate, faceti recurs, indiferent de solutie, si invederati ca nu au fost audiate persoanele care au fost propuse si toate aspectele pe care le considerati necesare.
Dupa recurs nu mai exista alta cale de atac.
Daca fondul a fost la judecatorie, recursul se judeca la Curtea de apel. Nu aveti de ce sa ajungeti la Inalta Curte.
fondul a fost la tribunal si mai ceva cind firma a intrat in lichidare ,lichidatorul nu a fost interesat sa recupereze creditul di firma adica activul ca era sume mari ,sa se recupereze/ma refer pt darile la buget era 1miliard bani vechi si in credit era 2 miliarde i voie?deci jud nu a vazut?