avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Consiliere juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Consiliere juridica

Buna,

in calitate de intreprinzator si administrator soc. com. am decis ca am nevoie de consiliere juridica. Care ar fi solutia ideala pentru mine? Angajarea este exclusa. Am nevoie de cineva care sa-mi raspunda la eventuale intrebari in legatura cu comercializarea produselor si organizarea societatii si sa imi dea bazele legislative pentru raspuns.
Un contract cu un avocat? Se plateste pe ora? Cam care ar fi o marja corecta pentru onorariul avocatului / ora? Exista vreo raspundere a acestuia in cazul in care informatiile sau prevederile furnizate sunt incorecte?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:26, 14 Ianuarie 2012
Puteti sa incheiati un contract de consultanta cu un avocat specializat pe dreptul afacerilor. Despre plata si eventuala raspundere pentru o consultanta deficitara....le stabiliti in contract.
Puteti incheia un contract de asistenta juridica cu o societatea civila de avocatura si puteti alege intre un abonament lunar sau plata la ora.

Fiecare avocat/SCA isi stabileste singur onorariile in functie de mai multi factori.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
da, un avocat raspunde pentru consultanta data... material si moral

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica pe baza de abonament ? kostin69 kostin69 exista posibilitatea ca pe baza unui abonament lunar la o soc. de avocati, barou, sa se asigure consultanta juridica, intocmire acte/cereri in judecata, ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante uceanu uceanu Poate o soc. com. sa recupereze un debit de la un client (tot soc com), prin Tribunal, dar fara a angaja avocat?. Mai concret as vrea sa recuperez c/valoarea ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)