avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie

Cum se poate izola un singur apartament dintr-un bloc(din fonduri proprii)? Bineinteles respectand culoare initiala a blocului.
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 22:08, 24 Octombrie 2008
Va recomand sa cititi legea as.de prop.in vigoare si sa cereti informatii la primaria de sector, nu cred ca este chiar asa de simplu. De ce spun asta pentru ca din anul 2010 se va cere certificat de urbanism. Poate nu am fost explicita : fiecare apartament va trebui sa aiba certificat de urbanism.
La ce este bun acest Certificat de Urbanism? Adica cel putin mie care stau la etajul 3 din 10, la ce o sa-mi foloseasca?
La a va putea vinde apartamentul....dar asta in viitor. In prezent nu sunt probleme.
Dragii mei sper sa fie asa cum ziceti, pentru ca din cate am aflat azi, primaria poate da amenzi de 10.000 Ron, iar Inspectia de Stat in Constructii inca 10.000 Ron. Dar nimeni nu-mi poate spune ce acte ar trebui sa obtin ca sa fiu in regula. Poate ne mai scrie cineva care si-a mai facut reabilitarea termica in exterior, sau lucreaza in domeniu.
Iasi: vecini ai mei si-au facut singuri (chiar singuri sau cu firma) izolatia fara nici un fel de document, pe raspunderea lor; intrebati la Primarie, la biroul Asociatii de proprietari, desi intuiesc ca veti obtine un raspuns vag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac singur izolarea termica exterioara a apartamentului minzucatalin minzucatalin Buna seara . Revin cu un nou subiect , dupa cel in care am cerut sfaturi atunci cand mi-a fost distrusa masina de o bucata din tencuiala blocului. As dori ... (vezi toată discuția)
Izolatie exterioara bloc - vecinii se opun traianc traianc Pe scara noastra(10ap.propr.pers/4 etaje) 6 fam.si-au executat termoizolatie exter. pe cheltuiala proprie.Restul (4 fam) ne-am gasit o alta firma,cu manopera ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)