avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa deducere ch cu servicii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa deducere ch cu servicii medicale

Buna ziua, As dori sa stiu daca eu ca PFA pot deconta in totalitate o cheltuiala constatnd in servicii medicale (internare intro clinica privata ) pe considerentul ca desi sunt salariata platesc 5.5 la cass asupra venitului net?

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli medicale IonNicolae33 IonNicolae33 Buna ziua, Sunt asigurat CAS si as dori sa stiu daca as putea recupera cheltuielile medicale facute in urma unei interventii chirurgicale si internare intr-o ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala-contributii la bugetul statului elena vilculescu elena vilculescu Va rugam sa-mi raspundeti: daca titularul unei Intrprinderi Individuale care nu are inca angajati,obiectul de activitate fiind prestari servicii,poate plati ... (vezi toată discuția)
Pfa-impozite datorate Dany5 Dany5 Buna ziua! Sunt angajata ca medic rezident ,am contract de munca cu norma intreaga pe 7 ore.Intentionez sa-mi deschid un PFA pentru a colabora cu o clinica ... (vezi toată discuția)