avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdere certificat legatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdere certificat legatar

Buna ziua!

Am pierdut certificatul de legatar si as dori sa stiu care sunt procedurile pentru obtinerea unui duplicat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 16:06, 16 Ianuarie 2012
va prezentati la biroul notarului public care a eliberat certificatul de legatar si solicitati o copie din arhiva a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre certificat de mostenitor costincr costincr Buna ziua ! In urma cu ceva timp a fost intocmit un certificat de mostenitor. Dupa aceasta etapa e nevoie si de succesiune? Am o alta intrebare...acel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)