avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit directionarea unei cote din profit catre biserica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

directionarea unei cote din profit catre biserica

cum poate un srl sa directioneze catre un lacas de cult o cota din impozitul pe profit?
ce formulare(declaratie)se completeaza,cum se calculeaza suma,unde si cum se depun actele.Este valabila declaratia 230 si pt firme sau nu ? Multumesc anticipat pt raspunsul prompt si avizat
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 09:06, 17 Ianuarie 2012
Se incheie un contract de sponsorizare si se achita numerar sau prin banca.

Suma este nedeductibila, dar se scade din impozitul pe profit de plata. Suma maxima este valoarea cea mai mica intre 3 la mie din CA si 20% din impozitul pe profit.

In declaratia 101 aferenta anului se inscrie la rindul aferent sponsorizarii.

Daca va referiti la sponsorizare din impozitul anului 2010, plata efectiva trebuia facuta in anul 2010 pt a se diminua impozitul de plata al acestui an.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
t.simona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare oliana oliana va rog sa ma ajutati,- cifrele sunt orientative pentru a fi mai usor de calculat In data de 30 dec.2010 am facut o sponsorizare in numerar unei echipe de ... (vezi toată discuția)
Donatii din vanzari WhiteAnge WhiteAnge Buna ziua, As dori sa stiu si eu, daca detin un magazin online si o persoana X cumpara un produs vandut de Y cu 10 lei, din T.V.A. se poate redirectiona un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cat se poate redirectiona din impozitul pe profit ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Cat se poate redirectiona din impozitul pe profit al unei firme catRe o asociatie?....doar prin contract de sponsorizare se poate face nu?....ce ... (vezi toată discuția)