avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract pentru anunturi platite?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract pentru anunturi platite?

as dori sa stiu:
1 in cazul unui portal de firme - firmele care vor anunturi platite (sa fie evidentiate si sa apara mai in fata ) trebuie incheiat si contract sau este suficienta factura? aceasi intrebare si pentru realizarea de site uri
2 in cazul unui contract de comodat pentru masina trebuie inregistrat acesta la registrul comertului cum am facut cu cel de spatiu?

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto - intre pfa si persoana fizica Ram_ Ram_ Eu sunt PFA si vreau sa inregistrez masina personala pe contract de comodat pentru PFA - trebuie facuta procedura la notar? Apoi trebuie inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Declararea unui punct de lucru la registrul comertului giuliacristy giuliacristy Buna seara, as dori sa stiu daca pentru declararea unui punct de lucru al unui srl la Reg. Comertului sunt suficiente si acceptabile urmatoarele doc: - ... (vezi toată discuția)
Subiect: recurs impotriva hotararii de dizolvare societate - motivul: lipsa sediu social DIX DIX Buna am primit prin posta hotararea de dizolvare a societatii mele pe motiv ca a expirat sediul social, cu recurs in 30 de zile. am studiat motivele de ... (vezi toată discuția)