andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

ContSters191851 
	    	Utilizator

ContSters191851 
	    	Utilizator	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			~ final discuție ~
 alexutza1984	                   

Buna ziua!
Sunt stagiar la CECCAR si am urmatoarea probl de rezolvat, pt care va cer ajutorul:  Creditorul S.F. solicita executarea silita a imobilului ... (vezi toată discuția)
	                    alexutza1984	                   

Buna ziua!
Sunt stagiar la CECCAR si am urmatoarea probl de rezolvat, pt care va cer ajutorul:  Creditorul S.F. solicita executarea silita a imobilului ... (vezi toată discuția)

bogdan77m	                   

Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata impotriva  vanzatorului pentru vicii ascunse. Valoarea imobiliului, adica pretul pe care l-am achitat a fost de ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan77m	                   

Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata impotriva  vanzatorului pentru vicii ascunse. Valoarea imobiliului, adica pretul pe care l-am achitat a fost de ... (vezi toată discuția)

Corneliur	                   

Care este formula de calcul pentru taxa judiciara de timbru ? Am de contestat o executare silita interpretata eronat, se timbreaza la valoare ? (vezi toată discuția)
	                    Corneliur	                   

Care este formula de calcul pentru taxa judiciara de timbru ? Am de contestat o executare silita interpretata eronat, se timbreaza la valoare ? (vezi toată discuția)