romservinvest 
	    	Utilizator

romservinvest 
	    	Utilizator	    

exuser 
	    	Utilizator

exuser 
	    	Utilizator	    

exuser, utilizator
 exuser, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 nicusan	                   

daca vreau sa concediez la sfarsitul anului prin concediere colectiva un nr destul de mare de salariati, vreau sa stiu cand este bine sa incetez CIM la 30.12 ... (vezi toată discuția)
	                    nicusan	                   

daca vreau sa concediez la sfarsitul anului prin concediere colectiva un nr destul de mare de salariati, vreau sa stiu cand este bine sa incetez CIM la 30.12 ... (vezi toată discuția)

anymaryh	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati : vreau sa fac suspensare cim cfp pentru 1 zi , ex. 30 dec. 2011, in revisal la data data inceput suspendare trec 30.12.2011 ... (vezi toată discuția)
	                    anymaryh	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati : vreau sa fac suspensare cim cfp pentru 1 zi , ex. 30 dec. 2011, in revisal la data data inceput suspendare trec 30.12.2011 ... (vezi toată discuția)

popoviciu13	                   

cate zile stau in preaviz daca mi se desfiinteaza postul (functie de conducere) in asa fel incat sa beneficiez apoi de somaj? (vezi toată discuția)
	                    popoviciu13	                   

cate zile stau in preaviz daca mi se desfiinteaza postul (functie de conducere) in asa fel incat sa beneficiez apoi de somaj? (vezi toată discuția)