avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca nu ma voi mai prezenta ce se intampla?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca nu ma voi mai prezenta ce se intampla?

Buna ziua.
Ama vut un proces de partaj bunuri comune care s-a judecat pe fond, s-a dat o sentinta definitiva cu drept de recurs, paratul a facut recurs dar instanta a calificat ca apel constatand ca masa partajabila depaseste 1 miliard si a administrat proba cu inscrisuri si un singur martor am pregatit totul si dupa aceasta infatissare care va avea loc maine si la acre voi dori sa trag concluzii dupa probele administrate, m-am hotarat sa il las sa se judece singur deoarece eu nu mai pot nu mai rezist psihic presiunii. Ce mi se poate intampla daca nu ma mai prezint la viitoarele infatisari. Eu nu ami cer nimic in plus doresc doar sa se mentina sentinta de la fond si atat si sa scap. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluca32 , utilizator 15:49, 17 Ianuarie 2012
E la apel si am zis ca daca nu ma mai prezint poate se satura el si cere sa nu se mai judece si sa ramana sentinta de la fond. Nu stiu ce solutie sa gasesc sa il fac sa se sature

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune-apel devolutiv raluca32 raluca32 Am avut un proces de partaj bunuri comune in care s-au impartit doua imobile fondul s-a judecat s-a dat sentinta instanta atribuindu-mi mie 90 la suta ... (vezi toată discuția)
Neregularitate act procedura bufa bufa cf art 108 c.p.c., daca municipiu a participat la fond si la apel fara sa faca cerere de interventie ,iar partile nu au intervenit,neregularitatea se acopera ... (vezi toată discuția)