avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pers fizice pot deschide un acreditiv?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pers fizice pot deschide un acreditiv?

Persoanele fizice, AF-urile, pot deschide un acreditiv sau o scrisoare de garantie ? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 19:36, 23 Octombrie 2008
Vedeti politica bancii cu care colaborati.

Acreditivul reprezinta o modalitate de plata, constand in angajamentul unei banci (Banca Emitenta), asumat la cererea si pe baza instructiunilor clientului sau (ordonatorul), de a efectua plata documentelor (la vedere sau la scadenta) daca acestea sunt conforme cu termenii si conditiile acreditivului Reglementare internationala - Publicatiile ICC 500.

Moneda: RON, EUR si USD si orice alta valuta acceptata de banca
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Decontari in valuta camicami camicami Problema mea este urmatoarea :societatea ptr.care lucrez ,livreaza cherestea catre o societatea inregistrata fiscal in Romania,cu cod tva RO,societate ce ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)