avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa fiu coasigurat daca detin un teren?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa fiu coasigurat daca detin un teren?

Buna ziua,
Detin teren , dar acesta nu este lucrat...e parloaga...Pot sa fiu coasigurata?nu am nici un venit...
Multumesc..
Cel mai recent răspuns: ladyana , utilizator 09:52, 19 Ianuarie 2012
Multumesc d-n avocat.Am depus deja cererea la admn. financiara..astept raspuns..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat - sanatate petru13 petru13 Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: luna trecuta mi-a expirat perioada de somaj, si implicit calitatea de asigurat la CAS. In decursul acestui an am ... (vezi toată discuția)
Conditii coasigurat pufuleato pufuleato sotul meu poate indeplinii calitatea de coasigurat daca are adeverinta de la administratia financiara ca nu realizeaza nici un venit , dar detine o suprafata ... (vezi toată discuția)
Persoana fara venit - inscriere la medicul de familie voineamaria voineamaria Buna ziua, Vreau sa-l inscriu pe sotul meu la medicul de familie dar nu stiu cum sa procedez deoarece in ultimii 10 ani el a refuzat sa mearga la servici ... (vezi toată discuția)