avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Demisie Administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Demisie Administrator

Care sunt procedurile in cazul demisiei unui administrator la o societate SRL in cazul in care administratorul are un contract clasic de munca pe o perioada nedeterminata,perioada stipulata si in statutul societatii.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:08, 5 Octombrie 2012
Am facut toate demersurile mentionate si inca nu am reusit sa primesc nici un raspuns de la asociatii societatii.Deci cum scap totusi de aceasta functie de administrator ?
In cazul acesta nu va ramane decat calea actiunii in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator condorvb condorvb Care sunt procedurile in cazul unei demisii administrator societate SRL in cazul in care administratorul are un contract clasic de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator s.r.l. Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un co-administrator, care este si co-asociat intr-un s.r.l., doreste sa renunte la functia ... (vezi toată discuția)
Administrator care renunta la functia de administrator MARY ANNA MARY ANNA Buna, Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspuns. Probema este urmatoarea: - un srl care are ca administrator o persoana fizica; intre srl si persoana ... (vezi toată discuția)