avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care este grupa de pensie la intreprinderea TAGE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care este grupa de pensie la intreprinderea TAGE Bucuresti AEM - Rm. Valcea in perioada 1984-1990?

Care este grupa de pensie la intreprinderea TAGE Bucuresti AEM - Rm. Valcea in perioada 1984-1990???? va rog frumos raspundeti cat mai urgent... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 18:03, 19 Ianuarie 2012
Este vorba de grupa de munca la Trustul Antrepriza Generala EnergomontajLa aparitia Ordinului 50/1990,sindicatul liber a nominalizat locurile de munca incadrate in gr.I-a si a II-a,nu intreprinderea este incadrata in grupa de munca.Cautati pe net Ordinul 50/1990 si va uitati in anexa 1 si 2daca locul dv. de munca a fost incadrat in grupa I-a sau a II-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in categorii de grupe de munca ContSters241718 ContSters241718 intre anii 1980 1984 am lucrat ca mecanic aviatie in cadrul aviatiei utilitare. intre anii 1984 1986 am lucrat ca necanic auto la intreprinderea judeteana de ... (vezi toată discuția)
Activitate in grupa de munca, in procent, conform ordinului nr. 50/1990 Luminita D Luminita D buna ziua, O persoana a fost incadrata cf Ord 50/1990 cu gradul II-70%.As dori sa stiu de ce nu 100% Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de ajutor, tatal meu a lucrat in ... FlorinPascondea FlorinPascondea Buna ziua , as avea nevoie de ajutor , tatal meu a lucrat in perioada 14.03.1977 -01.03.1986 la Trustul Energo Construct in Oravita. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)