avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depozit butelii gpl-autorizatii necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depozit butelii gpl-autorizatii necesare

buna ziua. as vrea sa stiu si eu ce avize, autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unor depozite de butelii GPL. eventul astept pe PM mesaje de la o persoana autorizata care ar putea intocmi toate documentatiile si obtine toate autorizatiile necesare in acest sens. ms

Alte discuții în legătură

Autorizatie iscir sau cncir sau psi Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Buna ziua, De ce autorizatii speciale are nevoie o firma ce are ca activitate productia de sobe/seminee ce functioneaza pe gaz (adica au in ele incorporat ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - deschidere, momentul obtinerii avizelor BratuIon BratuIon Pot deschide punct de lucru pe terenul respetiv(in situatia mea statie GPL auto) inainte de a obtine toate avizele de la autoritati?Multumesc. (vezi toată discuția)
Pot tine butelii de gaz langa butelii oxigen ? - depozitare butelii de gaze sub presiune. marian1101 marian1101 Buna seara, pot tine in acelasi tarc cu un perete din tabla despartitor sau fara perete si butelii gaz si butelii oxigen? activitatea este desfasurata in ... (vezi toată discuția)