valeria.bisa 
	    	Utilizator

valeria.bisa 
	    	Utilizator	    

Perspective 
	    	Utilizator

Perspective 
	    	Utilizator	    

elena_elena_elena 
	    	Utilizator

elena_elena_elena 
	    	Utilizator	    

Perspective 
	    	Utilizator

Perspective 
	    	Utilizator	    

valeria.bisa 
	    	Utilizator

valeria.bisa 
	    	Utilizator	    

Dstancu	                   

Buna seara
Am o intrebare, seful meu saptamana trecut mi-a comunicat ca ar fi bine sa incheiem orice colaborare mai bine zis sa imi dau demisia, si saptamana ... (vezi toată discuția)
	                    Dstancu	                   

Buna seara
Am o intrebare, seful meu saptamana trecut mi-a comunicat ca ar fi bine sa incheiem orice colaborare mai bine zis sa imi dau demisia, si saptamana ... (vezi toată discuția)

adriana.chiritescu	                   

Crede-ti ca instanta v-a anula o decizie de concediere daca situatia se prezinta astfel:
- nota de constatare pe 14.07.2008 semnata de directorul ... (vezi toată discuția)
	                    adriana.chiritescu	                   

Crede-ti ca instanta v-a anula o decizie de concediere daca situatia se prezinta astfel:
- nota de constatare pe 14.07.2008 semnata de directorul ... (vezi toată discuția)

mircea.stoica	                   

1) Cu cate zile inainte trebuie comunicata salariatului convocarea la cercetarae disciplinara?
2) Cercetrea disciplinara poate fi efectuata de o persoana care ... (vezi toată discuția)
	                    mircea.stoica	                   

1) Cu cate zile inainte trebuie comunicata salariatului convocarea la cercetarae disciplinara?
2) Cercetrea disciplinara poate fi efectuata de o persoana care ... (vezi toată discuția)