Acum trei ani am facut doua rate la banci fiecare in valoare de 3 mii si respectiv 3 mii si 5 sute de euro la care mi sa dat si doua carduri pentru utilizare .Am platit cam un an si ceva dar dupa aceea n-am mai reusit sa le mai paltesc .Din cauza ca sant fara un servici stabil ,din cauza ca DOBANZILE sant foarte mari ,mai ales la acel card care limita de credit era de 29 de milioane si dupa un an si cateva luni ajunsese la 53 de milioane .Defapt nu pot sa-mi imaginez cum intr-un an si trei patru luni sa putut ajunge la 53 de milioane.In fine, problema este ca nu stiu ce sa fac .La banci nu se discuta de micsorarea dobanzi mai ales ca stiti procedura cu birourile de recuperare .Problema este ca daca aceasta criza nu se sfarseste ca sa putem sa avem niste serviciuri cu niste salari decente nu stiu cum as putea rezolva aceasta problema care sant si multi altii in aceeasi situatie .Intrebarea este ce mi se poate intampla daca nu platesc neavand nimic pe numele meu si aceste credite de nevoi personale cand leam facut nu am girat cu absolut nimic si nici giranti nu am avut?
Probleme cu creditul
maria51
am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)
Restante la banca
alinck35
Buna Ziua
vreau sa va spun ca in ani 2005,2006,am luat credite de la trei banci,credide de nevoi personale,fara giranti fara garanti,am deschis o mica ... (vezi toată discuția)