avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu creditul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu creditul

am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul pt.nevoi personale unde sint girant nu plateste pt ca banca ii decontreaza numai creditul cu ipoteca,oare este corect?nu inteleg de ce executa giranti cind defapt plateste o suma ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 14:52, 20 Martie 2018
Ambele credite au fost facute la aceeasi banca? Unul ipotecar si altul nevoi personale fara ipoteca doar cu girant, din cate inteleg. Insa banca ii opreste doar rata cu ipoteca si cea fara ipoteca opreste girantului?
sau se afla in situatia de executare silita cu acest credit de nevoi personale cu girant? numai in aceasta situatie banca nu mai opreste rata si executorul instituie popriri pe venitul titularului si a girantului .
Va multumesc mult,pt creditul de nevoi pers.nu am executare doar o intelegere verbala cu banca si eu platesc ,am convenit asa pt ca nu doream executare pe pensie,oare am gresit?
A-ti procedat bine, decat sa figurati cu poprire pe pensie mai bine platiti direct altfel nu mai puteti contracta nici un alt credit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)
Lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt somera din Dec 2015 si am un credit la banca din 2011si un descoperit de card de salariu ... (vezi toată discuția)