Ce se poate face in cazul cand partea parata inainteaza o intampinare unde nu dedica nici macar o fraza la ceea ce i se reclama, ci se limiteaza a face 17 afirmatii false, mincinoase si calomnioase, se intelege ca cu unicul scop a defaimarii partii reclamante?
Partea reclamanta poate dovedi in cazul a 11 afirmatii cu inscrisuri si in cazul a celorlate 6, cu martor, ca sunt false.
Care ar fi cea mai buna solutie, avand in vedere ca afirmatiile false nici macar nu sunt legate de caz, dar si pt ca sa nu se mai repete? Parte parata a mai facut asa si in alt proces (pe care la si pierdut).
Sa inteleg ca nu trebuie sa raspund la intampinare?
Dar trebuie sa depun inscrisuri si sa propun martori, la urmatorul termen, pt ca sa dovedesc ca cele afirmate de catre partea parata in intampinare, sunt falsuri si calomnii si nu trebuie tinute in cont la judecata?
In incheierea de sedinta de la termenul trecut scrie exact ce s-a hotarat pentru urmatorul termen.
Daca scrie acolo ca vi s-a admis proba cu martori, atunci inseamna ca se vor prezenta si ei la acest termen.
La intampinaree nu aveti obligatia sa "raspundeti", o veti combate verbal la termenul cand se intra in discutii pe fond sau ca sa fiti mai sigur ca instanta a retinut tot ce ati afirmat verbal puteti depune si note de sedinta (scrieti tot ce considerati ca va apara cauza).
In incheierea de sedinta de la termenul trecut s-a hotarat amanarea discutiilor pe fond, pt ca eu sa pot lua cunostinta cu continutul intampinarii. Am inteles ce spuneti d-voastra.
Trebuie sa combat aberatiile partii parate. Indoiala mea este, daca la urmatorul termen voi putea depune inscrisurile si numi martorii care ar putea confirma ca partea parata a facut afirmatiile false si calomniile?