avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotararea judecatoreasca cand ajunge la justitiabil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotararea judecatoreasca cand ajunge la justitiabil?

Buna ziua,as vrea sa stiu in cat timp ajunge o hotarare judecatoreasca de la finalul procesului? Se poate lua de la judecatoria respectiva sau se trimite doar prin posta?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:23, 20 Ianuarie 2012
se trimite prin posta... poate dura si cateva luni bune... depinde de gradul de incarcare cu dosare a instantei
:kissing:Multumesc frumos
Dupa ce o primiti, dupa epuizarea termenului de atac prevazut in acea hotarare, va trebui sa va reintoarceti cu acea hotarare tot la judecatorie pentru legalizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere Gabi-7k8 Gabi-7k8 Pe 8 ianuarie 2013 s-a incheiat procesul pentru pensia de intretinere in favoarea mea .Am o nelamurire,in cat timp voi primi banii ? Judecatoria va trimite ... (vezi toată discuția)
"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)
Cand primesc decizia in posta? cosminim cosminim Pe data de 5 octombrie am primit decizia finala pe un proces de succesiune insa nu am primit decizia in posta ...Stiu ca decizia trebuie primita in 30 de zile ... (vezi toată discuția)