avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot profesa ca si contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot profesa ca si contabil?

buna ziua.anul acesta termin liceul.odata cu finalizarea lui primesc diploma de tehnician in activitati economice.pot profesa ca si contabil la firma sotului meu?sau este nevoie de studii de specialitate?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: anknela , utilizator 18:12, 20 Ianuarie 2012
Cu aceasta specializare vei putea ocupa posturi la nivelul studiilor medii intr-o mare varietate de domenii: comert (vanzator, receptioner, gestionar, mercantizor, merceolog, agent vanzari etc.), marketing (referent, asistent cercetari marketing etc.), statistica, contabilitate (nu ai drept de semnatura pe bilant), finante (posturi pentru studii medii), operator ghiseu bancar,secretariat, etc.

multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri formare profesionala somaj - conditii aliola aliola Buna ziua! Sunt somer, cu calificare contabil statistician, dobandita in urma absolvirii Liceului Economic in anul 1998. Nu am lucrat in domeniu, nu mai ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Incurcate sunt caile ... invatamantului tomamirela tomamirela scoala care angajeaza contabil cu jumatate de norma declara la ajofm ca are nevoie de administrator financiar de patrimoniu (???) , o tine una si buna ca ... (vezi toată discuția)