buna seara!am si eu o problema...un tip din constanta a vorbit cu mine pe yahoo messenger si cu o verisoara in acelasi timp si noi i-am dat web,iar el a trcucat videoclipurile si le-a facut ca si cum ne-am dezbracat in fata webului....noi suntem minore si nu ni se pare corect asta...pute-ti sa ne ajutati si pe noi?va rog frumos.astept raspuns.multumesc!
@ Ares_3 cred ca nu ati inteles ca flirtul s-a produs pe messenger, or, in cazul acestor tipuri de conversatii traficul e f greu de depistat. Astia mici, care s-au nascut cu tastatura in brate folosesc retele wireless nesecurizate si e aproape imposibil de depistat calculatorul sau persoana care a accesat reteaua. Uneori trebuie sa ne mai si frigem cu ciorba ca sa suflam in iaurt, din pacate!
Am inteles, nu ma subestimati :)
Nu cred ca suntem in masura sa stabilim sansele de reusita ale investigatiei politiei.
Ceea ce e bine sa facem noi, cei care postam raspunsuri, este sa incercam sa ajutam utilizatorii care au probleme, nu sa le judecam faptele - asta m-a deranjat pe mine in ceea ce ati scris.
Iar faptul ca i-ati zis sa o lase balta nu este nici pe departe un sfat care ar ajuta-o sa rezolve problema.
Plus ca i-ati aplicat si o bataitza virtuala in conditiile in care ea deja era foarte speriata - e ca si cum ai pocni peste cap un copil care a cazut intr-o balta.
Web xxx-ajutor
myra_mhl
Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)