avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Buna ziua ,,ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se procedeaza cu fondurile europene si unde ma adresez ,vreau o ferma piscicola cam pe 4hectare am 40 de ani cum si unde trebuie sa intreb sau cineva care fac proecte bine de aprobat si inca ceva pentru asa ceva sunt 100%nerambursabile locul v-a fi la tara in arges, puteti sa imi spuneti unde trebuie sa ma adresez ,,la primaria locala din zona? ,,am prioritate la aceste fonduri ?dar daca nu au fonduri zona unde apelez ,,sau firma de consultanta se descurca cu toate actele?,,va rog nu am nici o idee nu va suparati ca va intreb niste chesti care sunt afoana sunt plecata de multi ani din tara ,dar m-ar interesa aceste informati ,nu ca nu am bani de investit dar vreau sa extind afacerea mai mult si daca as putea profita de aceste fonduri de ce nu ,dar pentru un centru donati in cadrul si prin colaborarea biserici ,,pentru oameni cu nevoi la tara se pot accesa fonduri europene ?VA MULTUMESC FOARTE MULT

Am uitat ca eu am deja un SRL nu este pe codul care vreau eu afacerea dar il pot schimba sau pot face un PFA
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Aici gasesti mai multe informaţia despre fonduri pentru ferme piscicole:: [ link extern ]
E vorba de fondul european pentru pescuit. Axa II Acvacultură, pescuit în ape interioare, prelucrarea şi comercializarea produselor din pescuit şi acvacultură.
DGTAMPOP din zona dv vă informeaza, din Arges (zona centru bucureşti) datele sunt: Str. Mihai Eminescu, nr. 11, Buftea, Judeţul Ilfov Tel./Fax: 021.350.11.61, 0725.256.223, 0725.256.224.
Pentru oameni cu nevoi sunt mai multe programe. Depinde de domeniul de activitate.
Buna ziua ,va multumesc mult dm .avocat ,am vazut ca ati posta tot felul de informati la alte intrebari al altor utilizatori ,incerc sa ma informez de acolo va multumesc pentru adresa si numai bine ,succes in cariara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru piscicultura v.gabriel v.gabriel puteti sa imi spuneti si mie care e masura pe care se pot lua fonduri pentru piscicultura si care sunt criteriile de elegibilitate si alte ... (vezi toată discuția)
Fondurile ue iulianlori2009 iulianlori2009 buna ziua vreau sa ma imformati cu o problemain legatura cu fondurile europene .as vre4a sa deschid impreuna cu familia mea o ferma piscicola ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile acvacultura udangiu udangiu O S.R.L. are in concesiune o balta, avand suprafata de 15 ha. Impreuna cu alte 2 S.R.L.-uri, au incheiat un [b]Contract de asociatiune in participatiune[/b] ... (vezi toată discuția)