avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INMATRICULARE MASINA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INMATRICULARE MASINA

bUNA ZIUA,SAPT ASTA AM DE GAND SA INTENTEZ PROCES PT A RADIA O MASINA VANDUTA ACUM 6 ANI,PT CA ACTUALUL POSESOR NU VREA SA VINA SA FACEM ACTELE,INTREBAREA ESTE DACA EU O VOI RADIA CEALALTA PERS CARE O ARE IN POSESIE IN URMA ACTULUI VANZARE CUMPARARE,VA PUTEA SA O INMATRICULEZE SINGUR DUPA?PT CA AS VREA TOTUSI SA IMI RECUPEREZ BANII DE IMPOZIT SI AMENZILE CARE LE-A FACUT IN ACESTI ANI!VA MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: addac , utilizator 12:26, 21 Ianuarie 2012
Il chemati pe el in judecata pt recuperarea sumelor respective.
Am inteles deci imi iau adio de la bani,daca tot mi -ati raspuns lucru pt care va multumesc,explicati-mi va rog la ce judecatorie se merge si cu ce acte pt a cere acel act care imi va permite radierea!multumesc frumos.deci practic asi va inmatricula masina fara a avea nevoie de certificatul fiscal de la mine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta fara a fi radiata lili5 lili5 am vandut o masina fara a o radia de buna credinta ca cumparatorul va face demersurile necesare dupa perioada convenita. Se pare ca m-am inselat. Ce pot face ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog sa ma sfatuiti cum poate fi trasa la raspundere ... Iulia 87 Iulia 87 Buna seara. Va rog sa ma sfatuiti cum poate fi trasa la raspundere o persoana care are in posesie o masina pt care a platit la achizitionare dar a fost de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu radierea masinii forraistefan forraistefan Buna ziua, Am si eu o problema cu radierea unei masini proprietate privata,in decursul anului 2008 am scos masina proprietete privata si inscrisa pe numele ... (vezi toată discuția)