avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Intr-o cercetare disciplinara,cel care trebuie sa fie audiat,poate sa aduca ca si aparare,martori,persoane care au lucrat cu acel sef,care sa arate comportamentul abuziv,de ostilitate,intimidare,discriminare al sefului ierarhic care a facut un referat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 22 Ianuarie 2012
In cursul cercetarii disciplinare prealabile salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa si sa ofere persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considera necesare, precum si dreptul sa fie asistat, la cererea sa, de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este.

In speta, salariatul cercetat poate aduce in apararea sa martori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant salariat la cercetare administrativa dorel13 dorel13 Cand se face o cercetare administrativa si nu exista sindicat in societate, muncitorul cercetat administrativ are dreptul sa fie insotit de un reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! abaterile disciplinare se pot lua in considerare ... nokia25s nokia25s Buna ziua ! Abaterile disciplinare se pot lua in considerare fara un proces verbal de constatare? (o dovada clara a abaterii) O abatere disciplinara ... (vezi toată discuția)
Este permis sa te prezinti la o intalnire disciplinara cu un avocat? RoxanaCarmen RoxanaCarmen ..In conditiile in care se aduc acuze nefondate de tentativa de sustragere de documente, evident in scopul de a concedia pe motiv disciplinar? (vezi toată discuția)