avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfa lipsa din gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfa lipsa din gestiune

am un srl care a avut un magazin. magazinul a fost spart de hoti care au furat marfa in valoare de x lei. furtul a fost declarat la politie, au venit, au luat amprente mi-au dat chiar o hartie care atesta o spargere la acest magazin. chestia e ca marfa furata a ramas in stoc, cand fizic nu mai exista.(intre timp magazinul s-a desfiintat) si firma nu mai are activitate. cum fac contabiliceste sa aduc stocul de marfa pe zero?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:27, 22 Ianuarie 2012
Ati declarat si la Administratia Financiara inactivitatea societatii?

Si cum s-a incheiat ancheta organelor de cercetare? Este important de stiut si acest fapt.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de complicitate la furt ? zeustl zeustl Aparent am intrat intr-o problema fara sa vreau. Mi se aduc acuzatii de complicitate la furt , ancheta este in demarare si inca nu am fost contactat de nimeni. ... (vezi toată discuția)
Ce risc pentru furt? CurtisEffland CurtisEffland O să încerc să vă povestesc cât mai pe scurt problema cu cele mai importante detalii. Eram intr-o zi cu vărul meu la un supermarket, am petrecut ceva ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru depunere plangere pentru furt si distrugere Andreea355 Andreea355 Buna ziua.Detin un magazin cu accesorii GSM si un service GSM si timp de cateva luni am avut o persoana care a lucrat la service ul GSM din magazinul ... (vezi toată discuția)