Buna seara.Am fost arestata timp de 100 de zile pentru contrabanda cu tigari si intr-un final mi s-a admis cerea de liberare sub control judiciar.Mi s-a impus sa nu parasesc localitatea de domiciliu, sa nu iau legatura cu ceilalti inculpati direct sau indirect,sa ma prezint la organele de ancheta ori de cate ori este nevoie dar nu S-A SPECIFICAT PE CE PERIOADA!!! V-as ruga daca se poate sa ma lamuriti si pe mine de ce nu s-a specificat perioada de interidictie si cum pot ataca aceasta decizie pentru a mi se inlocui cu o alta masura.mentionez ca am 2 luni de cand am ajuns acasa din arest.Va multumesc !!!!
Imi pare deosebit de rau , dar legea astfel prevede astfel cum v-au indicat cei doi colegi de forum.
La impedimentele legale trebuia sa va ganditi la inceput , cand ati comis fapta , iar acum ar trebui sa va multumiti cu libertatea asa restransa cum este pentru ca este LIBERTATE..
Uneori trebuie sa va ganditi si la proverbul acela cu "nemultumitul"
Restul , depinde de probe , aparare si de magistratii care vor hotara .
Da, toata lumea are dreptate, insa neparasirea localitatii sau a tarii reprezinta ingradirea unui drept fundamental (dreptul la libera circulatie),si stiu o persoana care dupa ce a avut aceasta interdictie pe perioada procesului care a durat 8 ani si a fost condamnata pentru o fapta economica la 10 ani de detentie. Unde este in acest caz echitatea justitiei, inculpatul suportand atat ingradirea drepturilor 8 ani cat si lipsirea de libertate pentru 10 ani? Dupa parerea mea si limitarea libertatii de miscare ar trebui sa fie avute in vedere ulterior in cazul unei condamnari cu executare.