Am si eu o intrebare catre cei care cunosc:
- mi se poate vira salariul intr-un cont deschis pe numele fiicei mele sau a fratelui meu ?
multumesc mult!
In cazul unei executari silite, angajatorul va fi obligat sa va retina sumele inscrise in titlul executoriu. Problema insa cred ca se poate rezolva, in sensul ca puteti face o intelegere cu executorul, avand in vedere ca nu ati avut venituri pana la momentul actual si mai mult de 50% din salariu nu vi se pot retine de catre angajator.
Salariul se plăteşte direct titularului sau persoanei împuternicite de acesta. ...aceasta este dispozitia legala referitoare la plata salariului.
Chiar daca se face plata in alt cont , se poate face executarea silita asupra acestor venituri ... nu aveti cum sa va aparati de executori printr-un asemea procedeu.
Pentru a se vira banii intr-un alt cont ar trebui sa existe o declaratie din partea dvs prin care mentionati ca sunteti de acord ca plata salariului sa se faca in contul nr..... deschis pe numele .... la Banca .....
Poprire salariu
pascanu
daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)