Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

kalinda 
	    	Utilizator

kalinda 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

alexbv3000 
	    	Utilizator

alexbv3000 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 gab2006	                   

Sunt in perioada de preaviz de 20 zile(in uma desfiintarii postului cu art.65 alin.1 din codul muncii)pana in data de 26.01.2009 la o societate particulara.Nu ... (vezi toată discuția)
	                    gab2006	                   

Sunt in perioada de preaviz de 20 zile(in uma desfiintarii postului cu art.65 alin.1 din codul muncii)pana in data de 26.01.2009 la o societate particulara.Nu ... (vezi toată discuția)

Seinaj19	                   

Bună  ziua. Astăzi am facut o cerere de demisie de comun acord părților (preaviz 6-31 mai) iar după câteva ore mi-au zis ca de mâine sa numai vin sa ... (vezi toată discuția)
	                    Seinaj19	                   

Bună  ziua. Astăzi am facut o cerere de demisie de comun acord părților (preaviz 6-31 mai) iar după câteva ore mi-au zis ca de mâine sa numai vin sa ... (vezi toată discuția)

nelu_nedi	                   

Pe data de 2.12.2011 am fost angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu salariu  negociat  ex 1100 ron si salariu net  900 lei + ... (vezi toată discuția)
	                    nelu_nedi	                   

Pe data de 2.12.2011 am fost angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu salariu  negociat  ex 1100 ron si salariu net  900 lei + ... (vezi toată discuția)