avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice art.122 lit i din oug 34/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

art.122 lit i din oug 34/2006

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu prevederile art.122 lit.i din oug 34/2006 si anume: doresc sa fac un aditional la un contract de prestari servicii care a expirat la data de 31.12.2011.nu intentionez sa achizitionez servicii care nu au fost incluse in contractul initial.in aceasta situatie mai sunt legat de acel procent de 20%?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 15:36, 24 Ianuarie 2012
Din cate cunosc, nu se poate face un act aditional la un contract expirat.

Daca, asa cum inteleg, doriti sa achizitionati servicii suplimentare similare (nu suplimentare)celor din contractul initial, nu puteti achizitiona de la acelasi furnizor decat in conditiile lui 122 b,c sau j) daca indepliniti toate conditiile de acolo. Altfel, trebuie sa faceti o noua licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional say say Pot face act aditional de suplimentare de cantitate, la un contract atribuit in urma unei licitatii deschise. Initial s-a licitat numai o cantitate de 500 de ... (vezi toată discuția)
Suplimentare valoare contract achizitie publica mefistos mefistos Imi puteti spune va rog in ce conditii se poate suplimenta valoarea si termenul unui contract de achizitie servicii? In data de 2006 o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Suplimentarea valorii contractului de lucrari-ajutor laluca laluca In anul 2010 s-a incheiat un contract de lucrari pentru o cladire.Acum constructorul vine cu un act aditional de suplimentare a valorii contractului ... (vezi toată discuția)