avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Probleme cu CNPul
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Probleme cu CNPul

Am un mic magazin pe Internet. Problema e ca dupa discutiile care au fost la recensamant, potentialii clienti nu prea vor sa isi dea CNPul, iar eu trebuie sa il trec pe factura. Am ajuns ca jumatate dintre cei care vor sa faca o comanda sa refuze sa-l dea. Daca insist, renunta la comanda. Iar eu nu-mi permit, in conditiile actuale, sa pierd un client. Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:41, 4 Februarie 2012
Multumesc. Inseamna ca am scapat de o problema.
Din cate vad, nu mai trebuie scris nici CNP-ul persoanei care intocmeste factura, nu?
Nu mai trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp si stampila pe factura Garname Garname Mai este obligatorie stampila si CNP-ul pe factura la incasare? Se poate consulta un exemplu al unei facturi completate corect si conform cu legislatia in ... (vezi toată discuția)
Pe ce cont se baga prorata? analici analici Buna ziua Va rog pe ce cont se baga proratala exacutaia de lucrari .Va multumesc (vezi toată discuția)
Cnp si semnatura factura electronica alexandru08 alexandru08 Va rog sa imi spuneti, daca, conform codului fiscal, in cazul unei societati comerciale este obligatoriu la intocmirea facturii CNP-ul emitentului si/sau ... (vezi toată discuția)