Am postat pe forum in data de 12 10 2008 o problema de care m-am lovit in viata de zi cu zi .Am fost la politie am dat declartii etc. de atunci nu mai stiu nimic despre "mersul" acestui dosar.Intrbarile mele sunt urmatoarele: in cat timp ar trebui sa ma cheme cei de la politie pt.amprentare,test poligrafic au un termen bine stabilit?cat timp ar putea dura cercetarea celor de la politie?eu nu ar trebui sa primesc o rezolutie la acest dosar? cei de la politie pot tergiversa acest dosar si daca da cat timp le prevede legea?
Depinde .Nu exista un termen fix pt efectuarea actelor de cercetare.Dvs va puteti interesa de stadiul acestora.
Cu siguranta acest dosar va fi solutionat , putandu se dispune fie scoatere de sub urmarire penala , fie incetarea acesteia , fie trimiterea in judecata .
Pt alte lamuriri cu privire la situatia dvs de fapt puteti apela la un avocat.
Succes.
Nu ma grabesc de nici un fel,dar starea de tensiune in care ma aflu e greu de descris in cuvinte nu am avut in viata mea probleme cu legea iar o mascarada ca cea care mi s-a facut mie e greu de inghitit.
va multumesc din tot sufletul pt. raspuns,dar cred ca ma intelegeti de ce vreau sa se termine totul mai repede imi doresc ca totul sa reintre in normal inca o data multumiri.
Tactica organelor este de a va tine si in tensiune in afara de lasarea dosarului intr-un sertar.
Nu are sens sa grabiti procedura inainte de a consulta un avocat.Graba poate strica treaba.
"dosar penal?"
virginia_32
Revin la subiectul dosar penal cu o alta problema in data de 7.01.2009 mi s-a mai inscenat o porcarie...cum ca as fi pus un reportofon intr-o incapere si acel ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios
dreaminro
ori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu Cercetarea penala la adresa mea si a sotiei mele,pentru fapta de \"amenintare\",din partea unui vecin (mutat de ... (vezi toată discuția)