avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

Am postat pe forum in data de 12 10 2008 o problema de care m-am lovit in viata de zi cu zi .Am fost la politie am dat declartii etc. de atunci nu mai stiu nimic despre "mersul" acestui dosar.Intrbarile mele sunt urmatoarele: in cat timp ar trebui sa ma cheme cei de la politie pt.amprentare,test poligrafic au un termen bine stabilit?cat timp ar putea dura cercetarea celor de la politie?eu nu ar trebui sa primesc o rezolutie la acest dosar? cei de la politie pot tergiversa acest dosar si daca da cat timp le prevede legea?
Cel mai recent răspuns: virginia_32 , utilizator 17:33, 5 Noiembrie 2008
Vai de capul nostu celor care traim in" Romania politica"! S-a ales praful din ceea ce a facut DR. OPRESCU PT. SPITALUL MUNICIPAL. Acum nu se mai promoveaza in spitalul nostru profesionalismul ci alte criterii.... Oamenii bine pregatiti profesional si f.competenti au fost inlaturati prin diferite mijloace,iar celor puternici care nu au cedat presiunilor din partea a doua persoane li se insceneaza tot felul de lucruri josnice pt.a-i aduce in stadiul de a-si da demisia (cazul meu) nu ma las indiferent cate pile ar spune ele ca au si ca tot ma vor face sa plec din spital nu le voi face jocul chiar daca ar trebui pt. asta sa-mi toc definitiv nervii.Mi s-a transmis (bineinteles fara martori) ca ele au pile la... pile la... si tot ma vor face sa plec din Municipal (actualul suub). Va multumesc pt. timpul acordat si daca mai aveti sfaturi pt. mine va raman recunoscatoare! Cu stima Virginia_32.
Am mai aflat din barfe nimic sigur ca cele doua ar avea pe cineva in politie si totul este facut la intimidare unde as putea sa ma interesez (pe internet ) daca exista o plangere sau un dosar penal de urmarire pe numele meu?Am inceput sa ma mai obisnuiesc cu idea dar nu pot spune ca totul este O.K in sufletul meu. Are cineva o sugestie referitor la ce v-am spus?Din ceea ce am vazut la politie reclamatia a fost facuta pe 26072008 iar eu am fost chemata pt. declaratii pe 10.10.2008 nu ar fi trebuit sa primesc ceva pana acum referitor la dosar?
Chiar daca s-a facut o plangere nu inseamna ca veti fi condamnata.
Trebuie cercetata.Daca e vorba de o acuzatie neclara va dura mult.
Pentru a obtine informatii clare va trebui sa va angajati avocat cu acest scop.

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc mult pt. sfaturi vom vedea ce se mai intimpla am ajuns in faza in care nu-mi mai pasa. Voi vedea la timpul potrivit ce masauri trebuiesc luate inca o data multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"dosar penal?" virginia_32 virginia_32 Revin la subiectul dosar penal cu o alta problema in data de 7.01.2009 mi s-a mai inscenat o porcarie...cum ca as fi pus un reportofon intr-o incapere si acel ... (vezi toată discuția)
Este legala inlocuirea unei declaratii intr-un dosar? violeta_vn violeta_vn Buna ziua, In urma cu ceva timp am depus o plangere la parchet pentru amenintare si santaj. Saptamana trecuta am fost chemata la politie sa dau declaratie, ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios dreaminro dreaminro ori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu Cercetarea penala la adresa mea si a sotiei mele,pentru fapta de \"amenintare\",din partea unui vecin (mutat de ... (vezi toată discuția)