avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot reclama existenta unei constructii fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot reclama existenta unei constructii fara autorizatie?

buna ziua.Unde pot sa fac o reclamatie pt un imobil care a fost construit fara autorizatie de constructie.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 15:29, 24 Ianuarie 2012
La Primarie si la Inspectoratul Teritorial in Constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie; sesizare - disciplina in constructii jiulian jiulian As dori sa-mi spuna cineva,unde pot face o sesizare sau reclamatie pentru disciplina in constructii,a vecinului meu.Tin sa mentionez ca a construit o casa P+2 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectoratul de stat in constructii ctcristina ctcristina buna ziua , va rog daca puteti sa imi spuneti ce sa scriu intr-o reclamatie catre ISC,vreu sa o reclam pe vecina care a construit fara autorizatie si fara ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie aiurelul36 aiurelul36 Buna Matusa mea a construit o casa fara sa detina autorizatie de constructie, pe un teren mostenit de mine de la tatal meu,dar pentru care nu este nici ... (vezi toată discuția)