avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenzile in regim de circulatie... si infiintarea SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenzile in regim de circulatie... si infiintarea SRL

buna ziua.as dori sa deschid un srl,am cateva amenzi in regim de circulatie{auto}imi pot cauza la deschidere?se poate refuza de la ORC deschiderea?
va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie neplatite - infiintare srl Vladaz Vladaz Salutare, As dori sa-mi deschid un SRL, si as dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid aceasta firma in cazul in care am amenzi de circulatie ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl ContSters126873 ContSters126873 Buna ziua.as dori să suspend activitatea unui SRL pe o perioadă de 5 ani .ce trebuie făcut ? (vezi toată discuția)
Ce forma juridică este mai potrivită pentru un magazin mixt pfa sau srl? catacata16 catacata16 Buna ziua.as dori sa știu dacă doar cu diploma de licența de economist pot deschide un pfa magazin mixt?ce forma juridică este mai potrivită pentru un ... (vezi toată discuția)