avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate srl

Buna ziua.as dori să suspend activitatea unui SRL pe o perioadă de 5 ani .ce trebuie făcut ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:14, 13 Ianuarie 2016
Se poate suspenda pe o perioada de maxim 3 ani.
www.avocatnet.ro/content/art...
Trebuie să faceți o hotărâre AGA sau o decizie a asociatului unic, după caz, prin care să hotărâți suspendarea activității pe o perioadă de maxim 3 ani.
Ulterior, trebuie să mergeți la Administrația Fiscală pentru a solicita regimul derogatoriu pentru societatea în cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl mihailamarian mihailamarian am un srl a carui activitate am suspendat-o 3 ani.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pt a relua activitatea dupa iesirea din regim derogatoriu? se reia ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)