ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

sebyxvs 
	    	Utilizator

sebyxvs 
	    	Utilizator	    

ADIEXE 
	    	Utilizator

ADIEXE 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cosmin_horia	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire legat de o executare silita, am avut un contract de leasing auto iar pe la inceputul anului 2011 am intampinat ceva probleme, in ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin_horia	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire legat de o executare silita, am avut un contract de leasing auto iar pe la inceputul anului 2011 am intampinat ceva probleme, in ... (vezi toată discuția)

llmkff	                   

Buna ziua,
Situatia mea ar fi urmatoarea.
Am o mica firma de transport. Am luat in leasing cateva camioane. Din pacate, activitatea firmei a scazut drastic ... (vezi toată discuția)
	                    llmkff	                   

Buna ziua,
Situatia mea ar fi urmatoarea.
Am o mica firma de transport. Am luat in leasing cateva camioane. Din pacate, activitatea firmei a scazut drastic ... (vezi toată discuția)

Cristian Fara	                   

firma la care lucrez are(avea) o masina in leasing. in 2008 am ramas 3 rate restanta, am primit evident hartii amenintatoare, am platit , am ramas iar cu ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian Fara	                   

firma la care lucrez are(avea) o masina in leasing. in 2008 am ramas 3 rate restanta, am primit evident hartii amenintatoare, am platit , am ramas iar cu ... (vezi toată discuția)