avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament la o firma?

ce probleme pot sa apara daca inchiriez un apartament ce figureaza pe persoana fizica la o firma?
mai precis ce acte trebuie intocmite si la ce riscuri ma expun daca firma pleaca si ramane cu debite?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:50, 25 Ianuarie 2012
Nici o problema. Cu conditia sa incheiati un contract de inchiriere, in alta forma decat cele gasite pe net sau prin agentii imobiliare, unul adaptat cerintelor si conditiilor dumneavoastra.
In afara de contractul de inchiriere ce acte mai trebuie intocmite daca apartamentul devine sediu de firma pentru chirias. Aprobari de la vecini?Contractele la gaz, apa etc nu trebuie modificate?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
banu20, utilizator
La stabilirea sediului social ori a unui punct de lucru societatii i se va cere sa faca dovada detinerii spatiului, adica contract de inchiriere, iar daca spatiul se afla intr-un imobil cu destinatie de locuinta este necesar acordul vecinilor (exista un formular tip). Contractele de utilitati nu trebuie modificate, in contract trebuie sa precizati ca o data cu punerea la dispozitie a spatiului chiriasului i se pun la dispozitie si utilitatile, bineinteles, contra cost, adica ce consuma va plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru dora negrea dora negrea Buna ziua, din nou! Am un apartament pe care doresc sa-l inchiriez. Unul din clienti a venit, dar mi-a spus ca inchiriaza apartamentul, dar ca ar dori ca ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere Alexmihairgs Alexmihairgs Buna ziua, Suntem o companie imobiliara care are inchirare de la persoane fizice mai multe apartamente. In toate contractele avem stipulata clauza se ... (vezi toată discuția)