avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 5221
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 5221

DACA VREAU SA IMI DESCHID O SOCIETATE CU CODUL CAEN 5221 AM NEVOIE DE VRE-O AUTORIZATIE SPECIALA SAU ASIGURARE ??
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:06, 26 Ianuarie 2012
Pentru codul 5221 - Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre - nu am auzit ca ar trebui sa se solicite autorizari speciale sau sa incheie se incheie cu un asigurator polita de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea unei case de expeditii (marfa) avand codul caen 5221? ManuAEI ManuAEI Buna ziua, Detin o companie de transport licentiata avand codul caen 5221: Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre, pe acest cod pot ... (vezi toată discuția)
Cod caen aplicatie MadalinTn MadalinTn Buna seara! Imi poate spune cineva ce cod CAEN ar trebui pentru o aplicatie prin intermediul careia se inchiriaza locuri de parcare private? (vezi toată discuția)
Infiintare firma parcare cu plata D_Alina_E D_Alina_E Buna seara! Am un teren inchiriat unde as dori sa amenajez o parcare cu plata. Am cautat in nomenclatorul CAEN pentru a vedea ce cod se potriveste acestei ... (vezi toată discuția)