avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii un salariat, 3 angajatori si 3 CIM cu timp partial de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

un salariat, 3 angajatori si 3 CIM cu timp partial de lucru...........?????fisa fiscala???

buna.Urgent!!!!! Sunt angajata cu CIM cu timp partial la 3 firme diferite ale aceluiasi patron. La una dintre firme am CIM partial 4h, iar la celelalte cu 2h. Intrebarea mea este: cum intocmesc fisa fiscala??????? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vilcu Gina , utilizator 15:40, 25 Ianuarie 2012
Cate o fisa pentru fiecare angajator.
Multumesc. ce fel de fisa intocmesc pentru functia de baza fisa tip 1 iar pentru celelalte doua tip 2? eu asa mam gandit este oare corect?
Unde aveti deducerea de baza de 250 lei,intocmiti fisa fiscala tip 1,iar la celelalte fisa fiscala tip 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii? costicul costicul Am o dilema. Ajutati-ma sa o dezleg. O persoana lucreaza la o societate 4h,la alta 4h si va urma sa lucreze la una bugetara 4h contabil si inca 4h secretar. La ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic când exista mai multe cim-uri active Dumitru_B Dumitru_B Bună seara! Am o situație pentru care va rog sa aveți amabilitatea de a ma clarifica: poate beneficia de șomaj tehnic un angajat care momentan are 3 ... (vezi toată discuția)
Deducere angajat florry_georgiana florry_georgiana Buna ziua, o societate care are un singur angajat, pentru 2 ore zilnic, cu un salariu de 180 ron brut si 150 net poate inregistra deducerea personala de 250 ... (vezi toată discuția)