avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca transporturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca transporturi

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste salarizarea conducatorilor auto. In anul 2012 mai exista contract colectiv de munca la nivelul ramurii transporturilor? in anii trecuti conducatorii auto trebuiau sa fie remunerati cu un salariu minim de 1.050 lei, acum mai exista aceasta obligatie?!

Mersi anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 26 Ianuarie 2012
CCM la nivel de ramura transporturi a expirat, astfel ca angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie pana la incheierea unui nou ccm la nivel de sector de activitate transporturi ...
stiti cumva cand urmeaza sa incheie CCM? sau si mai bine daca mai incheie ccm?
Asta nu putem sti ... cel mai exact intrebati la Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - parte contractanta a fostului ccm la nivel de ramura trsnporturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul taximetristilor? bobo24 bobo24 ce salariu trebuie sa aiba un taximetrist? (vezi toată discuția)
Ccm ramura Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti daca avem CCM valabil pentru anul 2012 pentru urmatoarele ramuri de activitate: - comert - chimie si petrochimie - transport - rutier ... (vezi toată discuția)
Ccm pe ramura trebuie rspectat chiar daca firma nu este in lista semnatarilor? hgabi hgabi CCM la nivel national nu mai este valabil, iar firma noastra nu este semnatara a CCM 2010 la nivelul ramurii de comert (mentionez ca firma isi desfasoara ... (vezi toată discuția)