ContSters239118 
	    	Utilizator

ContSters239118 
	    	Utilizator	    

ContSters237899 
	    	Utilizator

ContSters237899 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Decizia nu a fost publicata in monitorul oficial, astfel ca nu isi produce efectele.
~ final discuție ~
 sandidu	                   

Precum se stie ,  art 205 si 206 din Codul Penal referitoare la pedepsirea infractiunii de insulta si calomnie au fost  eliminate !
Stie cineva daca fapta de ... (vezi toată discuția)
	                    sandidu	                   

Precum se stie ,  art 205 si 206 din Codul Penal referitoare la pedepsirea infractiunii de insulta si calomnie au fost  eliminate !
Stie cineva daca fapta de ... (vezi toată discuția)

capucino	                   

am gasit azi o noutate pt mine, o decizie a ICCJ din care am inteles ca de fapt insulta si calomnia ar fi infractiuni. insa din cate am citit, decizia nu se ... (vezi toată discuția)
	                    capucino	                   

am gasit azi o noutate pt mine, o decizie a ICCJ din care am inteles ca de fapt insulta si calomnia ar fi infractiuni. insa din cate am citit, decizia nu se ... (vezi toată discuția)

al3xn01	                   

buna seara daca sunt cercetat intr-un dosar penal nefinalizat , o cunostinta pe facebook imi adreseaza injurii plus cuvinte jignitoare vrei sa omori ca pe ... (vezi toată discuția)
	                    al3xn01	                   

buna seara daca sunt cercetat intr-un dosar penal nefinalizat , o cunostinta pe facebook imi adreseaza injurii plus cuvinte jignitoare vrei sa omori ca pe ... (vezi toată discuția)