avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare creante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare creante

Buna seara. Am si eu o problema cu privire la neplata obligatiilor financiare contractuale de catre o primarie catre firma mea. Suma se ridica la 200.000 ron plus penalizari de intarziere de 100.000 ron. Vreau sa stiu daca prin recuperarea creantelor in baza OUG nr5 din 2001, se percepe taxa de timru si daca stiti la ce suma se ridica tinand cont de sumele prezentate mai sus. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 11:03, 31 Octombrie 2008
Taxa de timbru potrivit Legii nr./ 146/97, actualizata este de 39 lei si timbru judiciar de 0,3 lei.
Mai trebuie precizat faptul ca taxa de timbru in cazul somatiei de plata este fixa si nu are relevanta cuantumul solicitat de dumneavoastra.
stiti si care este valoarea ?
vi s-a spus mai sus:39 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara pt somatie de plata hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog mult sa-mi spuneti cat e taxa judiciara pt o somatie de plata, suma care urmeaza recuperata este de 8739,69 lei. Am vazut mai multe ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata nita_daniel nita_daniel Buna ziua! Vreau sa introduc o somatie de plata pt suma de 9.000 lei si nu stiu cum se calculeaza sau este o taxa fixa pt fiecare (care este taxa de timbru si ... (vezi toată discuția)
Timbrare cerere in anulare a somatiei de plata timici timici Va rog sa-mi spuna cineva cum se timbreaza cererea in anulare a somatiei de plata? Cu 8 RON, sau cu 39 RON sau cu o alta suma? Multumesc,Timea Este urgent (vezi toată discuția)