avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma in alt oras decat cel din buletin. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma in alt oras decat cel din buletin. posibil?

Buna seara,

Vreau sa-mi deschid un SRL Debutant in parteneriat cu o persoana din Bucuresti. Eu am buletinul in alt oras. Intrebare: Credeti ca pot sa deschid alaturi de ea acest SRL in Bucuresti?

In plus, daca imi deschid un SRL pe baza facilitatilor pe care le primeste un student, pot sa ma asociez cu alta persoana, chiar daca nu mai este la facultate, dar sa primesc si toate beneficiile?

Va multumesc pentru raspunsuri,

Andrei
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
andreicostel, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreicostel , utilizator 23:56, 25 Ianuarie 2012
da, categoric...nu are nimic una cu alta...:thumbup:
Puteti, dar trebuie sa indepliniti conditiile pentru a fi asociat la SRL-D, sau in cazul ca va asociati cu un student sa va incadrati in prevederile HG 166/2003.
Multumesc pentru raspunsuri. Eu indeplinesc ambele conditii, dar partenera mea nu si pe cele de student. In schimb, ne incadram la debutanti:).
Seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl 2 asociati Rahmad24 Rahmad24 Buna ziua, Am hotarat impreuna cu sotia mea sa deschidem o firma, in mare stiu cam ce trebuie. Tin sa precizez ca sunt student in anul 3, vreau sa fac o ... (vezi toată discuția)
Societati dezdemona_dezy dezdemona_dezy BUNA ZIUA .REVIN CU O ALTA INTREBARE. CUM POT SA IMI DESCHID O FIRMA ?BENEFICIEZ DE AJUTOR DE FONDURI DACA SUNT STUDENT. ? VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)